Rebecca St. James – I Will Praise You

Het was lang wachten op de nieuwe Rebecca St. James. Na de laatste’Alive in Florida’ (2007) werd het muzikaal stil rond iemand die ik als artiest de afgelopen jaren steeds meer was gaan waarderen. En hoewel haar optreden tijdens Flevo 2009 inspirerend aanvoelde, was het dan ook een lichte teleurstelling dat zij weinig nieuwe muziek liet horen.
En toen lag daar afgelopen voorjaar ineens’I Will Praise You’. Na de Easy Listening (met een vleugje Rock) op de eerste platen’God’ (1996) en ‘Pray’ (1998) wandelt Rebecca met deze plaat verder op het pad dat zij met de platen’Transform’ (2000) en ‘If I Had One Chance to Tell You Something’ (2005) had gekozen. ‘I Will Praise You’ is een kruising tussen die platen en haar Worship-albums en daarmee heeft ze wat mij betreft geen verkeerde keuze gemaakt. Daarmee is ‘I Will Praise You’ – hoewel ‘If I Had One Chance to Tell You Something’ de absolute topper blijft -opnieuw een plaat geworden die goed in het gehoor ligt en kleine verrassingen brengt….

Advertenties

Over kadmosb

kadmosb is Karel J. van der Lelij, Manager HR @TU Delft, Blogger @http://lelij.com, 4 kids, lekenfilosoof & -theoloog, politiek watcher, jongerenwerker.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s